U trend juwelier in Dronten

LANA Trend Juwelier

voor 

sieraad en horloges.


LANA TREND JUWELIER volgt de nieuwste trends en helpt je graag om een passen sieraad of horloge te vinden.


Goede service is bij LANA TREND JUWELIER is vanzelfsprekend.

De winkel voert een breed assortiment onderscheidende merken,

onder andere

Festina Watches, Rebel & Rose, 24Kae, Guess, Lotus, Kronaby, Coer De Lion, Rauschmayer Trouwringen, Davis en veel meer.LANA TREND JUWELIER

is een sieraad voor Dronten

Afgelopen najaar zag het er lang naar uit dat Mirella sierraden en horloges in de overdekte Redepassage in stadscentrum SuyderSee na 20 jaar de deuren zou sluiten.


Een mooi glas wijn en een goed gesprek tussen eigenaar Ruud Lankamp en Lana & Niko Fragkos, gaven het verhaal tijdens de afscheidsreceptie echter een verrassende wending.


Ze hadden het over Dronten, over de 20 jaar een waarin Mirella uitgroeide tot een begrip in stadscentrum SuyderSee in Dronten én over de sluiting van de winkel.


Tóch doorgaan

Het gesprek bleek een zaadje van een doorstart van de knusse maar moderne boetiek. En het zaadje kiemde snel waardoor Mirella voor Dronten behouden bleef. Want Niko en zijn echtgenote Lana hadden na het glas wijn weinig tijd nodig om ‘ja’ te zeggen tegen een overname van de zaak. “Mirella is een begrip,


Dronten is een dorp van gemoedelijkheid, het centrum is opgeruimd, schoon én toegankelijk. En de inwoners zijn vriendelijk. Hier willen wij wel ondernemen”, dachten Lana en Niko.

Bekende branche

Als leverancier van sieraden en horloges is Niko bekend met de merken en het assortiment van Mirella dat vooralsnog intact blijft. “Want wat goed is, is goed”, vindt Niko. Daarom ook is hij blij dat de vaste gezichten in de winkel blijven. “De mensen in Dronten kennen Mirella, kennen onze medewerkers en weten waarmee we ze kunnen helpen.


Dat hoef ik nu niet te veranderen.”

Klantwensen verschuiven

LANA TREND JUWELIER  richt zich met merken als Rebel & Rose, Giovanni Raspini, 24Kae, Gisser, Couer de Lion en veel meer vooral op het midden- en middelhoge segment van de markt.

Het horloge als ‘tijdsmeting’ heeft volgens Niko best wel concurrentie van smartphones en smartwatches.


Maar als sieraad kan het de concurrentie zeker aan.

Daarnaast signaleert hij een toenemende belangstelling voor goud.

“Het is waardevast, is degelijk en overleeft alles.” Nieuw in het assortiment van LANA TREND JUWELIER zijn de trouwringen van de wereld beroemde merk RAUSCHMAYER uit Duitsland. Niko verwacht dat jonge stellen - na de onzekerheid in de corona-periode - een inhaalslag gaan maken en vaker gaan trouwen.

Kwaliteitsverzekering

In het artikel vindt u een stempel van het keurmerk. Het gehaltemerk geeft aan hoeveel goud, zilver of platina in het artikel zit. Een waarborginstelling brengt deze stempel aan.

Stempel door waarborginstelling

Een waarborginstelling keurt elk sieraad van goud, zilver of platina voor verkoop op het gehalte edelmetaal. Voldoet het artikel aan de wettelijke eisen? Dan stempelt de waarborginstelling er een keurmerk in. Het gehaltemerk geeft aan hoeveel goud, zilver of platina in het artikel zit.Ambachtswerk


Mensen die werken in een ambacht hebben vaak één ding gemeen: passie voor hun vak.


En die passie is een belangrijk onderdeel van echt vakmanschap. Mogelijk denk je bij werken in een ambacht aan traditionele beroepen zoals keramist of rietdekker, maar ook beroepen met een moderner jasje vallen onder de noemer ambacht. Bijvoorbeeld kapper, grimeur, schoonheidsspecialist of pedicure.


Maar ook een websitebouwer, orgelbouwer of tandtechnicus behoren tot de ambachten.

Terug naar kwaliteit en authenticiteit

Er is een kentering gaande onder consumenten. Steeds meer consumenten willen graag weer iets unieks kopen. Een product dat kwaliteit uitstraalt en authenticiteit ademt.

Producten en diensten uit het ambacht hebben juist deze kenmerken. Het ambacht is weer hip..